Site overlay Logo

Ugnsbakads paprika med tomat och OLYMPUS Fetaost

40'

Maträtt

Matlagning

Komplexitet

Medel

Du behöver

10-12 st små gröna paprikor

2 tomater

10 g finhackad persilja

1 viklöksklyfta

400 g OLYMPUS Fetaost

Olivolja

Salt

Svartpeppar

Oregano

Gör såhär

Skölj paprikorna, dela dem hälften och ta bort kärnorna. Fritera i olja och för över till en plåt med kökspapper för att absorbera överflödig olja. Placera paprikorna i en ugnsfast form, salta, peppra och tillsätt persilja, hackad tomat samt OLYMPUS Fetaost.

Tillaga i ugnen i 20-25 minuter i 200°C. Strö över lite oregano och servera.

Produkter som används

Packshot image

Energi

  • 1143kj / 276kcal

Fett

  • 23,0g

varav mättat fett

  • 16,1g

Kolhydrat

  • 0,7g

varav sockerarter

  • 0,7g

Protein

  • 16,5g

Salt

  • 2,20g

Näringsdeklaration 100g

X
Susteinability Popup