Site overlay Logo

Om Oss

OLYMPUS är ett familjeföretag sedan tre generationer tillbaka som håller en ledande position i Grekland när det gäller mejeri och växtbaserade produkter .Vi är mycket aktiva på den internationella marknaden och finns närvarande i 47 länder världen över.

OLYMPUS VÄRDERINGAR
Kunden kommer först! Vi förbinder oss att dagligen leverera högkvalitativa produkter som uppfyller våra kunders dietbehov: hälsosamma produkter, kvalitet och, framför allt, genuint grekisk. Kärleken till djur och natur är anledningen till att vi har de bästa råvarorna.

OLYMPUS VARUMÄRKE
Varumärket OLYMPUS är synonymt med kvalitet och grekisk äkthet och är därför det perfekta fordonet att ta vår tillväxt ut på den internationella konsumentmarknaden. Vi strävar efter att synliggöra vårt varumärke och utöka vår närvaro på marknaden världen över genom att bekanta fler och fler människor med grekiska mejeri och växtbaserade produkter, den grekiska traditionen och varumärket Olympus.

VÅRT ENGAGEMANG
Vi arbetar konstant, med passion och kärlek, för att kunna erbjuda mejeri och växtbaserade produkter av exceptionell kvalitet och med ett näringsvärde som ligger i harmoni med naturen och med respekt för den traditionella grekiska medelhavskosten och kulturen.

OLYMPUS... FRÅN HJÄRTAT AV GREKLAND... DIREKT TILL DITT BORD

X
Susteinability Popup