Matlagning
Medel
10 skalade räkor, behåll skalet på stjärten |
3 msk olivolja |
1 Hackad lök |
1 krossad vitlöksklyfta |
1/2 hackad paprika |
1/4 glas Ouzo |
300g tomater, rivna |
150 g OLYMPUS fetaost, tärnad |
2 tsk. hackad persilja |
salt och peppar |
Värm olivolja i en kastrull och Fräs lök, vitlöken och chili i olja ca 5 min. |
Häll över ouzo |
Tillsätt tomaterna |
Krydda med salt och peppar och låt sjuda tills såsen tjocknat, ca 5 min |
Krydda räkor och låt sjuda, ca 5 min tills räkorna är rosa och osten har smält |
Tillsätt OLYMPUS fetaost och garnera med persilja och servera. |
Energi
Fett
varav mättat fett
Kolhydrat
varav sockerarter
Protein
Salt
Näringsdeklaration 100g