Huvudrätt
Lätt
2-3 rödlökar |
60 g smör |
4 bakpotatis |
200 g Fetaost Olympus |
1 vitlöksklyfta |
Muskotnöt |
Timjan |
Skölj potatisen, gör flera hål med en gaffel och baka i c i ca 40 min. |
Skär löken och stek i smör. Ta bort från värmen och addera Fetaost Olympus, krossad vitlök, muskotnöt, timjan och salt. |
Blanda väl. |
Skär potatisen i halvor och gröp ur. Addera det urgröpta till ostmixen och blanda. |
Fyll sedan potatisen med mixen och gratinera i 200°C tills gyllenbruna. |
Energi
Fett
varav mättat fett
Kolhydrat
varav sockerarter
Protein
Salt
Lactos
Näringsdeklaration 100g
Energi
Fett
varav mättat fett
Kolhydrat
varav sockerarter
Protein
Salt
Näringsdeklaration 100g
Energi
Fett
varav mättat fett
Kolhydrat
varav sockerarter
Protein
Salt
Näringsdeklaration 100g