Efterrätt
Lätt
1 konservburk sötad kondenserad mjölk |
2 bananer |
2 tsk citronjuice |
100g havrekakor |
300g Olympus 10% Äkta Grekisk Yoghurt |
Placera konservburken med kondenserad mjölk oöppnad i en kastrull, täck hela burken med vatten och småkoka i 2 timmar. |
Skär bananerna i bitar och häll på lite citronjuice. |
Krossa alla förutom 2 kakor och fördela smulorna i 4 st glas. |
Lägg över bananbitarna samt Olympus yoghurt i glasen. |
Öppna den kondenserade mjölken som nu har blivit en karamell. Rör runt tills den är jämn och krämig. Häll sedan över på yoghurten. |
Halvera de sista två kakorna och använd dem som garnityr. |
Energi
Fett
varav mättat fett
Kolhydrat
varav sockerarter
Protein
Salt
Näringsdeklaration 100g
Energi
Fett
varav mättat fett
Kolhydrat
varav sockerarter
Protein
Salt
Näringsdeklaration 100g
Energi
Fett
varav mättat fett
Kolhydrat
varav sockerarter
Protein
Salt
Näringsdeklaration 100g