Site overlay Logo
OLYMPUS FRAMGÅNGSRIKA DELTAGANDE I ANUGA 2019 image
02, March, 2020

OLYMPUS FRAMGÅNGSRIKA DELTAGANDE I ANUGA 2019

2 MIN LÄST

Precis som alltid deltog Olympus - Hellenic Dairies Group i en av världens ledande affärsevent - ANUGA 2019 Internationell utställning för mat och dryck - som gick av stapeln 5-9 oktober i Köln, Tyskland. Världens största mässa för mat och dryck visade återigen varför den är branschens främsta världsomspännande event. Med över 170000 mässbesökare från 201 länder och runt 7500 utställare från 106 länder slog mässan nya rekord.

Detta år var vi närvarande med två montrar. Den första var inom mejeri (Dairy) och den andra var den helt nya och eleganta icke-mejeri (Non-Dairy) montern. Besökare och potentiella kunder hade möjligheten att testa ”Olympus Unique Taste Experience” (Olympus unika smakupplevelse) och visade stort intresse får vårt produktutbud. Utöver de självklart alltid dominerande Olympus Fetaost och Grekisk yoghurt kunde de också njuta av naturliga, färska juicer, hälsosamma växtbaserade drinkar och ”Carposdesserter”.

De produkter som utmärkte sig mest var OLYMPUS Grill Cheese (grillost) ”Meze” och Olympus äkta Greek Mountain Tea (grekiskt bergste).

Vi anser att vårt deltagande i detta event är en del av vår grupps fortsatta utvecklingsprocess och är något som har gjort att vi har etablerat oss som ett varumärke för mejeriprodukter och mat av högsta kvalitet och vi fortsätter på denna bana genom att sätta ännu högre mål för framtiden.

X
Susteinability Popup