Site overlay Logo
HELLENIC DAIRIES S.A. – Den första grekiska mejeriindustrin med TÜV AUSTRIA  COVID-19 Visir-certifiering image
18, December, 2020

HELLENIC DAIRIES S.A. – Den första grekiska mejeriindustrin med TÜV AUSTRIA COVID-19 Visir-certifiering

MIN LÄST

HELLENIC DAIRIES S.A. har sina anställdas och samarbetspartners hälsa och säkerhet som högsta prioritet och är den första grekiska mejeriindustrin som har erhållit CoVid Visir-certifiering på grundläggande nivå av TÜV AUSTRIA-gruppen för både sin verksamhet och för sina anläggningar.

COVID-19 Visirprotokollet certifieras av en internationellt välkänd institution och är ett resultat av de strikta hälsopolicys och förebyggande åtgärder företaget tillämpar.

Utöver dessa strikta åtgärder HELLENIC DAIRIES S.A. har tillämpat vid sina produktionsanläggningar, logistikcenter och kontor har en innovativ förebyggande handling inkluderats genom att använda sig av Rapid Test Surface Ag 2019-nCov som ger kontroll över sanering av både föremål och möbler som används gemensamt. Planeringen, utvecklingen och produktionen av Rapid Test Surface från PROGNOSIS BIOTECH sker genom att tillämpa strikta kvalitetsstandarder (ISO 13475:2016, ISO 9001:2015).

Hellenic Dairies S.A. är dedikerade till att fortsätta tillämpa dessa policys med sikte på att förebygga spridning av viruset.

Liv är betydelsefulla och genom att arbeta tillsammans kan vi skapa framtiden!

X
Susteinability Popup